Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.13.hét
2016. március 27. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.13.hét

A húsvét sem lehet akadály a Heti TOP5 rovat előtt. Remélem sikeres volt mindenkinek a locsolkodás, így visszatérhetünk a régi játékokhoz.
Természetesen ezen a héten is sikerült néhány igazán klassz és ritka régi játékot összegyűjtenem nektek. Remélem lecsaptok majd a nektek tetsző játékra majd.

9848_1_big.jpg

ForceBot elemes robot - A Forcebot egy 1985-ben készült játékm, ami igazi klasszikus darabnak számít mára. Ezt általában az ára is tükrözi tőlünk nyugatabbra.
Ez a példány szerencsére tökéleteshez közeli állapotban, eredeti dobozban, elérhető áron kerülhet be a gyűjteményetekbe. Jelenleg 2800 Ft-os licittel nyerők lehettek.

1748_1_big.jpg

Lemezjáték daru - Ismét egy gyönyörű állapotban megmaradt játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami egészen biztosan megmelengeti a lemezjátékok iránt érdeklődők szívét.
A Németországban készült játék hibátlan állapotban maradt meg. A 40 cm-es daru minden gyűjtemény büszkesége lehet majd. A jelenlegi ajánlat 2700 Ft, de a 13 megfigyelő magasabb vételárat sejtet.

d848_4_big.jpg

ITES Mars lemezpisztoly - Hasonló játékunk nekünk is volt, amit a Lemezárugyár készített. A Csehszlovák gyerekeknek az ITES készített hasonló lemezfegyvert, ami a MARS nevet kapta.
Eredeti dobozban, elemfedél nélkül kerül kalapács alá ez a ritkaság. Jelenleg 3999 Ft-os árral nyerők lehettek, ha érdekel benneteket ez a klasszikus darab,.

d848_1_big.jpg

Csehszlovák ejtőernyős - Az IRISA cég által gyártott ejtőernyősök közül már bemutattam nektek egyet az oldalon. Ezúttal a kistestvért szeretném a figyelmetekbe ajánlani, amit csúzlival lőhettek fel a gyerekek. A játék igazi ritkaság és értékét komolyan növeli az eredeti doboz és a kiváló állapot.
Ennél a játéknál is nyerők lehettek egy 3999 Ft-os licittel.

b848_1_big.jpg

Barkácskészlet - Ismét egy eredeti dobozban megmaradt játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A klasszikus barkácskészletben mindent megtalálhattok, amire egy apró asztalosnak szüksége lehet.
Van itt fűrész, kalapács, derékszög, gyalu, sőt még egy gérvágó is helyet kapott a készletben. Az ár jelenleg 1 Ft, ami egyáltalán nem sok a játékért.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr18528544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása