TikTok nap - Lemezárugyár Csengős Mozdony
2024. április 05. írta: ToyaHSW

TikTok nap - Lemezárugyár Csengős Mozdony

16101609579.jpg

Megszokhattátok már, hogy minden héten igyekszek nektek valamit megmutatni a Retro Játékmúzeum TikTok csatornájából, ahol a régi játékok mellett más videókkal is igyekszem nektek a régi idők hangulatát visszahozni néhány perc erejéig.
Ezúttal egy játékbemutatót hoztam nektek, mégpedig a Lemezárugyár által gyártott Csengős Mozdonnyal ismerkedhettek meg.

Csatlakozzatok Ti is a TikTok csatorna követőinek táborához, hiszen a régi játék bemutatói mellett 10.000 követőnél egy szerencsés egy kiváló állapotban megmaradt Lemezárugyáras játékkal lesz gazdagabb.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

@vintage_toys_ #retro #fyp #foryou #nekedbelegyen❤️ #magyartiktok #vintage #jatek #toy #batterytoy #elemesjatek #lemezarugyar #csengosmozdony ♬ eredeti hang - VintageToys

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9318373379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása