Készül a Csehszlovák játékokat bemutató katalógus!
2023. október 06. írta: ToyaHSW

Készül a Csehszlovák játékokat bemutató katalógus!

image1_1.jpgAki követi a blogot napi rendszerességgel vagy csak figyelmesen nézegeti az oldalt az az oldalsó menü részen láthatja, hogy a figyelmetekbe ajánlok egy ebookot, amiben a kínai játékgyártás elmúlt 60 évének játékaival találkozhattok beárazva, leírásokkal.
Már az első rész megjelenésénél említést tettem róla, hogy ebből egy sorozatot szeretnék létrehozni, amiben más országok játékgyártása is bemutatásra kerül majd hasonló módon.

Úgy gondolom a katalógusos megoldás azért is előnyös, mivel az árazással is találkozhattok, amit igyekeztem a nemzetközi piachoz belőni.
A kínai játékokat bemutató katalógusban már megemlítem, hogy mi is lesz a következő. A második rész a cseh játékgyártással foglalkozik majd és azt igyekszem benne bemutatni nektek részletesen.
A munka közben a háttérben zajlik és folyamatosan dolgozom az ebook összeállításán. Ami változás lesz a kínai katalógushoz képest, hogy itt gyártónként kerülnek be a játékok a könyvbe, ami valószínűleg egy kicsit furcsa lesz, de megkönnyíti majd a keresést.
Ízelítőnek készítettem néhány képet a készülő kiadványból, ami remélem kellően felkelti majd az érdeklődéseteket.

Mi következik a Csehszlovák játékokat bemutató katalógus után? Ez egyenlőre maradjon meglepetés, de tervben van más országok játékgyártásának bemutatása is.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6818225515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása