Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.15.hét
2023. április 09. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.15.hét

Ha vasárnap, akkor a megszokott ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon. Ezen a héten ismét a legnagyobb hazai aukciós oldalon néztem szét érdekes régi játékok után.
A szerencse ezúttal is mellém szegődött és találtam érdekes és jó áron árult régi játékokat, így azt javaslom ezúttal is tartsatok velem.

me-066-lemezmozdony-a82c_6_big.jpg

ME-066 International Express - Kezdjük az ajánló rovatot egy kínai játékkal, amelyeket sokan kedvelnek és gyűjtenek itthon. Az ME-066-os International Express nevű mozdony egy igazán szép darab. Egy bolygókerekes játékról van szó, ami rendkívül szép festéssel várta egykoron a gyerekeket.
Most egy ilyen játékkal tudjátok gazdagítani a gyűjteményeteket Ti is. Az eladó a tökéletesen sípoló, világító mozdonyért 12.000 Ft-ot szeretne kapni.

antik-tarsasjatek-az-1930-as-evekbol-majority-harc-a-nyersanyagert-072c_11_big.jpg

Majority Harc a nyersanyagért - Ismét hoztam nektek egy érdekes régi társasjátékot, ami szokatlan módon nem a szocializmus időszakából, hanem a 30-as évekből származik.
A Majority egy viszonylag ismeretlen társasjáték a számunkra már, de talán éppen ezért lehet érdekes a gyűjtők számára. A játék eredeti táblával és elég sok kiegészítővel várja új gazdáját.
Sajnos azt nem tudni, hogy mennyire komplett a játék, de egy társasjáték gyűjtő számára ez a játék mindenképpen egy értékes kincs lehet.
A licit jelenleg 3200 Ft-on áll.

philips-videopac-g7000-f62c_1_big.jpg

Philips Videopac Computer G7000 - Akik kedvelik a különböző TV játékokat egészen biztosan felkapják a fejüket a Videopac G7000-et meglátva.
Egy klasszikus játékgép, ami mai szemmel szokatlan módon még billentyűzettel is rendelkezett. A gépet anno az Atari 2600 konkurensének szánták több-kevesebb sikerrel, de ma már a gyűjtők féltett kincse.
A licit jelenleg 7500 Ft-on áll, így ha érdekesnek találjátok a játékok nélküli gépet, akkor mindenképpen kövessétek az aukciót!

regi-ndk-optikai-keszsegfejleszto-epito-keszlet-682c_1_big.jpg

Optik Montage Experiment - Íme a klasszikus NDK Optik Montage egyik változata, amihez most szerencsés esetben egészen nyomott áron juthattok hozzá.
A műanyag elemekből felépülő játékból mikroszkópot, távcsövet, dianézőt és más egyéb érdekességet építhettek a gyerekek.
A doboz kicsit viseletes, de a beltartalom ránézésre hiánytalannak tűnik.
Ha szeretnétek jó áron egy ilyen régi NDK játékot a gyűjteményetekbe, akkor figyeljétek a jelenleg 1600 Ft-on álló aukciót.

tipp-kick-retro-focis-jatek-gombfoci-tarsasjatek-182c_6_big.jpg

Tipp-Kick - A MIEG által gyártott Tipp-Kick foci játék nyugaton nagyon népszerűnek számít mind a mai napig, Itthon sajnos nem terjedt el különösebben, de számtalan hasonló játékkal találkozhattak a gyerekek a 70-es években.
A játék hiánytalan állapotban keresi új gazdáját. Ha szeretnétek egy jó focis játékot, akkor mindenképpen csapjatok le a 4990 Ft-os áron kínált régiségre.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6618098870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása