Búcsúzzunk el 2022-től!
2022. december 31. írta: ToyaHSW

Búcsúzzunk el 2022-től!

1482617-happynewyear.jpg

Az idei év egyáltalán nem nevezhető rózsásnak, így jobb is lesz gyorsan túllenni rajta. A blog életében is történt néhány változás, amelyekkel szembesülhettetek.
Bár az elmúlt években a mindennapos frissítésekhez hozzászokhattatok, de az idei évben ezen a területen is történt változás. Sajnos be kell látnom, hogy a mindennapos frissítések megfelelő minőségben egyszerűen nem működnek, ráadásul a játékok közül is nagyon sokat bemutattam már nektek az elmúlt években - ahogy számolgattam közel 2000 régi játékot ismerhettetek meg.

Sajnos vagy nem sajnos a Blog TV adásaival kapcsolatban is történt változás. Bár azt ígértem, hogy ez a rész csak szünetelni fog, de a fogyasztói igények és az erre fordítható kevesebb idő miatt itt is kénytelen voltam változásokat eszközölni.
A videók persze nem tűntek le, hanem helyette átkerültek a TikTokra. Azt hiszem ez a váltás nagyon jól sikerült. Manapság már nagyon kevesen szánnak 15-20 percet egy videó végignézésére, így pedig néhány 3 perces kisfilmben betudom mutatni nektek az érdekes játékokat.
Ráadásul az új platformon nem csak játékokat, hanem más érdekes retro videókat is betudok mutatni nektek.

A blog idén is szépen működött és még mindig kiváncsiak voltatok több mint 250.000-en az oldalra és a régi játékokra.

A jövőt tekintve terveim mindig vannak, azonban ezeket egyenlőre megtartom magamnak (főleg mivel az idei évben sem haladtam velük előre).
Az biztos, hogy igyekszem majd a lehető legtöbb játékot és retro dolgot bemutatni nektek 2023-ban is mind a blogon, mind pedig a TikTokon.
A jövő évben is számítok rátok! A visszajelzéseitekre, az észrevételeitek, a tanácsaitokra vagy egyszerűen csak a hozzászólásaitokra és véleményetekre.
A blogon igyekszem folyamatosan újabb játékokat bemutatni nektek és ahogy az időm engedi a TikTok csatorna is folyamatosan új tartalmakkal vár majd benneteket.

Őszintén bízom benne, hogy jövőre is találkozunk az oldalon és még több játékot tudok majd megismertetni veletek.
Ennek reményében kívánok mindenkinek békés, boldog új esztendőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2218014498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása