Régi játékok, régi fotók
2021. szeptember 17. írta: ToyaHSW

Régi játékok, régi fotók

bejegyzes_2.jpg

Ha péntek, akkor az utóbbi időben fényképekkel idézzük fel a múltat. Általában különböző archívumokat nézek át és szemezgetek képeket onnan.
Az elmúlt időszakban az MTVA archívumából válogattam fotókat és ma is onnan hoztam nektek érdekes anyagokat.

Ezúttal szokatlan módon nem több játékról láthattok képeket, hanem a Hernyik család által összehozott elképesztő várról és hihetetlen mennyiségű katonáról, ágyúról és egyéb kiegészítésről.
Nem tudom akad-e köztetek valaki, aki ismerte a családot, esetleg látta a gyűjteményt vagy tudja mi lett ezzel a különleges várnak a sorsa. Ha van ilyen köztetek, akkor kérlek kommentben osszátok meg mindenkivel az információitokat :)

Köszönöm előre is és most lássuk a képeket!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2316692262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása