Lemezárugyári életképek
2021. július 16. írta: ToyaHSW

Lemezárugyári életképek

lemezarugyar.jpg

Az internet korában szerencsére nem vesznek el a régi fényképek és filmek sem. Ezeket a régi történelmi fotókat és videókat számtalan helyen tárolják, amelyek közül a Fortepan oldalán szoktam általában nézelődni.
Van egy hasonló archívuma az MTVA-nak is, amelyben most szétnéztem és a következő hetekben a hazai játékgyártás érdekes és különleges darabjait osztom majd meg veletek innen.

A sorozatot nem is kezdhetném mással mint a legismertebbel...a Lemezárugyárral.
A gyár által készített játékokat mindenki nagyon jól ismeri, ezért úgy gondoltam sokkal érdekesebb lenne egy sétát tenni virtuálisan az egykori gyártósorokon és mérnöki irodákban.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9216628822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása