Boldog új évet!
2020. december 31. írta: ToyaHSW

Boldog új évet!

4452154.jpg

Elérkezett hát 2020 vége. Ez egy igazán érdekes és különleges év volt mindenki számára. Sok új dolgot tanultunk és sok új dologgal szembesültünk mindannyian.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a nosztalgiát mellőznünk kellett volna. Ilyenkor jó ha egy kicsit kitudunk szakadni a hétköznapok borzasztó világából és néhány percre felidézhetjük a kellemes emlékeket.
Úgy gondolom ezt a feladatot a Játékmúzeum Blog minden tekintetben ellátta. Sok érdekes régi játékot sikerült idén is bemutatnom nektek és sok játékot ki is próbáltam a Blog TV adásaiban.

Remélem jövőre is velem tartotok majd és együtt folytatjuk a régi játékok világának felfedezését.

Ennek reményében kívánok mindenkinek eredményekben és sikerekben gazdag új esztendőt! Találkozunk 2021-ben is!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9216366204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása