Régi korok, régi játékok
2020. június 29. írta: ToyaHSW

Régi korok, régi játékok

1593109895295.jpg

Megszokhattátok már az elmúlt években, hogy időnként régi fotókon igyekszem nektek bemutatni az elmúlt évszázad gyerekeinek életét.
Most ráakadtam egy nagyszerű oldalra, ahol találtam néhány játékos vonatkozású képet. Mivel annyi fekete-fehér képpel volt már dolgunk az oldalon, így arra gondoltam egy kicsit megszínesítem ezeket a fotókat, így talán a modernebb köntösnek köszönhetően még közelebb kerülnek hozzátok ezek a régi játékok.

A képek most szokatlan módon nem a szocialista országokból származnak, hanem a kapitalista országokból (a többség az USA-ból, de Németországban készült fotókat is láthattok).
Tartsatok velem ezúttal is és nézzük meg együtt mivel játszottak nagymamáink, dédnagymamáink.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2315970240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása