Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.43.hét
2019. október 20. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.43.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 rovat, amelyben ismét igyekeztem nektek öt jó áron megvásárolható régi játékot keresni.
Szerintem ezúttal is sikerrel jártam és néhány különlegességet tudok prezentálni nektek amire akár Ti is lecsaphattok egészen nyugodtan.

Tartsatok velem ezúttal is egy nosztalgikus időutazásra!

sonic-control-porsche-934-erdeti-dobozaval-gyujtoi-darab-e18a_1_big.jpg

Sonic Control Porsche 934 - A szonikus irányítású játékokról az utóbbi időben elég sok szó esett a blogon, sőt videón is bemutattam nektek egy klasszikus darabot.
Természetesen számtalan kisautónál használták ezt az irányítási megoldást, így az ajánló rovatot ezúttal egy csettegővel vezérelhető Porsche 934-essel indítom.
A kocsi szép állapotban, eredeti dobozában keresi új gazdáját. Az ár fixen 2500 Ft, ami egyáltalán nem sok.

f-1-versenyauto-retro-trafikos-muanyag-forma-1-auto-bontatlan-098a_1_big.jpg

Műanyag Tyrrell F1-es - A klasszikus Tyrrell Six Wheeler nagyon sok embert elvarázsolt anno. Persze ez a játékok világában is lecsapódott, hiszen elég sok gyártó igyekezett a különleges 6 kerekű F1-est a gyerekeknek is elkészíteni.
A hazai kisipar sem maradhatott ki ebből, így most egy eredeti csomagolású műanyag F1-es autót ajánlok a figyelmetekbe. Persze a piros színen érdemes gyorsan túllépni, hiszen ez a kocsi soha nem kapott ilyen festést a valóságban.
Persze ennek ellenére elbűvülő ez az érintetlen régi játék, ami minden gyűjteménynek a dicsőségére válhat. A licit 1500 Ft-ról indul.

pelikan-mini-puzzle-028a_3_big.jpg

Pelikan puzzle játékok - Őszintén szólva eddig nem is tudtam, hogy a Pelikan puzzle gyártással is foglalkozott (mindig tanul az ember valami újat).
Ezúttal három darab érdekes mini puzzle került eladósorba. A 48 darabból kirakható képekért egyenként 990 Ft-ot kér az eladó, ami azért annyira nem veszélyes szerintem.

regi-retro-muanyag-flipper-jatek-metalbox-798a_2_big.jpg

Metalbox Tivoli - Trafikokban, vásárokban lehetett megvásárolni a rendkívül egyszerű szerkezettel rendelkező zsebben is tárolható Metalbox Tivoli játékokat, amelyek különböző háttérképekkel igyekeztek meghódítani a gyerekek szívét.
Ezúttal egy érdekes indiános, macskás képpel díszített darabon akadt meg a szemem, amit most 500 Ft-ért menthettek meg az utókor számára.

bison-busz-retro-588a_3_big.jpg

Bison Busz - Az NDK Grip cégtől számtalan játék érkezett hazánkba egykoron. Ezek között voltak megtalálhatóak a Bison sorozat darabjai is, amelyek közül a busz a leggyakoribb.
Ez a lendkerekes játék időről-időre feltűnik valamilyen színben a hazai aukciós oldalakon nagyon eltérő árakon. Ezúttal egy viselhető állapotban megmaradt darabot ajánlok a figyelmetekbe, amiért 1000 Ft-ot szeretne kapni az eladó.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7215242000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása