Támogathatsz Patreonnal is!
2019. szeptember 19. írta: ToyaHSW

Támogathatsz Patreonnal is!

patreon_webre.png

Mint tudjátok az oldal és a múzeum folyamatos fejlődéséhez szükség van sok esetben a segítségetekre. A tőletek érkező felajánlásokat elég átlátható módon kezelem és mind az oldal látogatói, mind pedig a Blog TV nézői is tapasztalhatják a fejlődést.
Nem tudok elég hálás lenni a segítségetekért és ezt mindig igyekszem hangsúlyozni is.

Új lehetőségként a Patreon oldalán keresztül is támogathatjátok az oldal folyamatos fejlődését. Itt akár 1 dollárral vagy havi rendszeres segítséggel is hozzájárulhattok ahhoz, hogy egyre több játékot tudjak bemutatni nektek, egyre magasabb színvonalon.
Ehhez nincs más dolgotok mint ellátogatni a Játékmúzeum Patreon oldalára, ahol megtehetitek a felajánlásotokat a lehetőségek közül választva.

Ne feledjétek, nincs olyan hogy kis támogatás! Egyszerűen csak támogatás van!!!

Terveim szerint a Patreon támogatók hamarosan egyedi tartalmakkal találkozhatnak majd a Patreon oldalain, ahol bemutató előtti képeket, néhány rövidebb videót biztosan megosztok majd veletek és persze lapon az oldalsó menübe bekerülnek név szerint azok, akik ezen a módon nyújtottak segítséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9015135290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása