Ha Gyöngyösön jársz...
2019. május 21. írta: ToyaHSW

Ha Gyöngyösön jársz...

musorolo.jpg

Nem jellemző, hogy programokat reklámozzak a blogon, de mivel ebben az esetben személyesen is érintett vagyok így azt gondolom ez belefér ebben az esetben.
Ha Gyöngyösön jártok, ahol számtalan érdekes programot találhattok magatoknak akkor érdemes a következő napokban a Mátra Művelődési Központot is felvenni az útvonalba, ahol 10 vitrinben várnak benneteket régi játékok.

Bár a gyűjteményt nem tudjátok teljes egészében megcsodálni, de azért egy kis betekintést kaphattok a kiállított játékok segítségével az elmúlt korok játékaiból.
Gyerekkel, unokával a Mátrába menet érdemes pár percet rászánnotok a kiállítás megtekintésére, ami természetesen ingyenes.

Hogy megfelelő programot találjatok magatoknak a városban járva a májusi műsorban érdemes jelenleg böngésznetek.

A kiállítás a holnapi naptól egészen június 7-ig vár benneteket.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3414842336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása