Játékmúzeum TV 105.adás
2018. december 02. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 105.adás

54d11d6fc5142_madeinrussia_03_0311-xl.jpg

Egy kicsit későn, de azért ma is kikerül a Játékmúzeum Blog TV adása. Sajnos egy kicsit sűrű napom volt, így csak most volt lehetőségem feltölteni a legújabb részt, aminek a munkálatai is most fejeződtek be.
Ezúttal egy igazán érdekes régi játékot mutatok be nektek. A mai adás premiernek is felfogható, ugyanis a ma bemutatásra kerülő Za Rulem játékkal eddig még nem találkozhattatok a blogon.

Remélem érdekesnek találjátok a bemutatót és szívesen nosztalgiáztok majd ezúttal is velem.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5414409158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2018.12.06. 09:16:02

Két észrevétel:
- Nem csak pirosban volt, volt kék is. Nekem az volt. Megmutatni nem tudom, sajnos ellopták rengeteg más gyerekkori játékommal együtt a padláson lévő tárolónkból.
- Ez egy hetvenes években kiadott, Matchbox játék, a Steer N Go nagyon lebutított változata. Ha rákeresel van róla sok kép a neten. Találomra egy YouTube videó, ahol ezt is részletesen bemutatják, nagyjából a közepénél:
www.youtube.com/watch?v=-Yhgnro3GRg

s0m3sz 2018.12.12. 12:46:38

Nekem is kékben volt, sárga autóval. Nagyon szerettem.
süti beállítások módosítása