Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.45.hét
2018. november 04. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.45.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben a gyűjtőknek és a nosztalgiázóknak ajánlok hétről-hétre jó áron megvásárolható régi játékokat.
Ezen a héten is igyekeztem kitenni magamért és öt olyan játékot választani, amivel a gyűjteményeteket érdemes bővíteni vagy egyáltalán a gyűjtést elkezdeni.

regi-retro-szovjet-taviranyitos-tengeralattjarok-6a0a_8_big.jpg

Szovjet távirányítós tengeralattjárók - Már egy darab is komoly ténynek számít, de rögtön három egy aukcióban már egyenesen attrakció. Ráadásul a három tengeralattjáró különböző színű és tökéletesen működik is.
Az aukción van minimálár, amit 20000 Ft. Ennyit még talán érdemes kiadni ezért a három ritkaságért.

regi-muanyag-trafikos-jatek-1-ft-vonat-mozdony-2-szemelyvagon-990a_1_big.jpg

Műanyag mozdony vagonokkal - Egy régi műanyag játék, amit a trafikokban árusítottak. A különlegessége, hogy ezúttal olyan darabot tudok a figyelmetekbe ajánlani, amihez két vagon is tartozik.
Klasszikus fújt műanyag játék, amit kár lenne veszni hagyni.
Jelenleg 21 Ft-os ajánlattal lehettek a nyerők.

jatek-lemezpisztoly-2db-lemezarugyar-6a0a_1_big.jpg

Fém játékpisztolyok - Ismét egy klasszikus játékon akadt meg a szemem a gyerekkoromból. A lemezpisztolyt a Szovjetunióban gyártották és ha jól emlékszem, akkor szikrázott a vége.
Nagyon sok kisgyerek rohangált akkoriban hasonlóval. A kék volt a gyakoribb változat, de szürkével is lehetett találkozni. Így együtt a kettő komoly kincsnek számít, így az 1000 Ft-ról induló licitbe érdemes nektek is beszállni.

jatek-raketapisztoly-urpisztoly-lemezarugyar-6a0a_1_big.jpg

Rakétapisztoly - Egy klasszikus Lemezárugyáras játék, amit egészen biztosan nagyon sokan ismertek és gyerekként használtatok is előszeretettel.
Szép és kellően színes grafika, mozgó és szikrázó alkatrészek minden gyereket elbűvöltek. Most ezt élhetitek át újra ezzel a játékkal. A liciten jelenleg 3000 Ft-al lehettek nyerők.

jatek-geppisztoly-dobozaban-lemezarugyar-6a0a_4_big.jpg

Játék géppisztoly - Zárásként a mai napra egy különleges Lemezárugyáras játék marad. Ilyen állapotban nagyon ritkán találkozni a géppisztollyal. Az elemfedél megvan és a doboz is eredeti.
Mivel gyűjteményből kerül eladásra, így az eladónak lehet adni a szavára, hogy valóban működik minden tekintetben. Ha eddig még nincs a gyűjteményetekben egy ilyen klasszikus hazai játék, akkor érdemes elgondolkodnotok a beszerzésen.
Jelenleg 6000 Ft-os ajánlat a nyerő.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9614352467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása