Lassan keresik helyüket a játékok :)
2018. szeptember 02. írta: ToyaHSW

Lassan keresik helyüket a játékok :)

large-detailed-road-map-of-hungary-with-all-cities-and-airports_2014.jpg

Lassan elérkezik az a nap amikor már úgy gondolom, hogy elég játék van a gyűjteményben ahhoz, hogy azt Ti is láthassátok.
A gyűjtemény mérete mára elég tekintélyes lett és a tárolás is nagyon komoly feladatot jelent már a számomra. Persze nagyon sok játék hiányzik még és nincs a gyűjteményben, de ezeket is tervezem előbb-utóbb megszerezni.

Mint tudjátok az elképzelésem az volt, hogy egy olyan múzeumot hozzak létre, ahol ezek a régi játékok kézbe vehetőek és esetlegesen kipróbálhatóak lennének.
Ehhez persze elengedhetetlenül szükséges a megfelelő hely.
Amikor az ötlet felvetődött bennem, akkor egy olyan múzeumot képzeltem el ami önálló épületként funkcionál. Egy néhány szobából álló házacskára gondoltam, ahol kert is van.
A kert azért is lenne fontos, hogy a régi álmomat a játszótereken található játék egy részét is betudjam mutatni a látogatóknak.

Mivel én gyöngyösi vagyok és a gyűjtemény is ennek megfelelően ebben a városban található, így első körben ehhez a településhez közelebb keresnék megfelelő helyet.
Ha tudsz olyan önkormányzatot, aki egy épülettel és némi anyagi segítséggel tudná segíteni egy állandó kiállítás létrejöttét a városában, akkor nyugodtan jelezd nekem. Azt hiszem a turisztikai előnyeit nem kell ecsetelnem a hozzáértőknek egy ilyen kiállításnak, ami egészen biztosan vonz embereket majd az adott városba.

Mivel egy ilyen kiállítás képtelen eltartani magát, így reménykedem benne hogy egy olyan önkormányzat jelentkezik, aki anyagilag is segíteni tudja évről-évre a kiállítás állandóságát.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2514218121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása