Komplett bababútor garnitúra
2018. július 11. írta: ToyaHSW

Komplett bababútor garnitúra

bababutor2.JPG

Nádas Ildikótól tényleg nagyon szép játékok érkeztek hozzám. A mai napon a változatosság kedvéért a lányosabb játékok közül választottam ki egyet.
Egy komplett bababútort szeretnék bemutatni nektek, amiben szinte a legapróbb részletekre is ügyeltek.

De nézzük meg mi is tartozik bele a műanyagból készült készletbe. A bútorokkal lényegében egy előszobát, egy nappalit és egy hálót is be lehetett rendezni.
A csomag részét képezte a három darab nagy szekrény, amelyek eltérő kialakítással készültek, a TV állvány, forgófotel, dohányzóasztal, előszobai ülőke és pad, éjjeli szekrények, két ágy és egy fésülködőasztalka tükörrel.
Extra kiegészítésként tartozik még a bababútorhoz egy lámpa és egy televízió is.
Valószínűleg a 70-es években készült játékról van szó, hiszen a forgószék és a lámpa formája erre a korra volt leginkább jellemző.

A két alsó részén láthattok egy faliképet és néhány újságból kivágott képet is. Ez utóbbiak azt a célt szolgálták, hogy a TV-ben lecserélhető legyen a kép, így soha nem volt unalmas a műsor a babák számára.
A játék nagyon szép állapotban maradt meg. Látszik, hogy Ildikó nagyon vigyázott erre a játékra is. A műanyag elemek szépek és a bútorok kárpitozásán sincs egy folt sem.
Nagyon örülök, hogy ezzel a komplett bútorral is bővült a lányos rész a gyűjteményben - a következő napokban lesz még folytatás.

Természetesen a múzeumban ezt a játékot is megnézhetitek majd és a lány gyerekekkel együtt idézhetik majd a fel a múltat az anyukák, de addig jönnek a megszokott fényképek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3014107671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása