Régi szovjet lemezautók
2017. október 31. írta: ToyaHSW

Régi szovjet lemezautók

sulemezautok1.JPG

Szintén a Thold család által felajánlott játékok között volt megtalálhatóak a most bemutatásra kerülő régi szovjet játékautók.
A kicsi kocsik valamikor a 80-as évek elejéről származnak, erről pontos információm nincs és valami ismeretlen sportautó szolgált mintának az elkészítésük során.
Az alváz műanyagból készült, amin kidolgozásra került a futómű és a kipufogórendszer is. Ehhez négy füllel kapcsolódott a lemezből készült felső rész, ami kapott egy kis versenyautós festést. Ez jelenti a csíkokat a kocsin és a rajtszámot.

Három változatban is készült a régi játék. A piros 1-es, a kék 3-as rendszámot kapott. Jogos lehet a kérdés a részetekről, hogy milyen volt a 2-es rajtszámú kocsi. Nos az zöld színben készült.
A kocsit jelenleg is beszerezhetitek az Ebay-en keresztül és szerintem a hazai aukciós oldalakon is belefuthattok. Az Ebay-es ár olyan 3 dollár körül mozog, ami lássuk be nem is olyan sok egy szépen lassan eltűnő kor játékáért.

Természetesen a gyűjteményben megnézhetitek, kézbe vehetitek majd ezt a játékot is, sőt ha úgy tartja kedvetek ki is próbálhatjátok majd, de addig maradnak a megszokott fényképek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7313121370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása