Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.6.hét
2017. február 05. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.6.hét

Ahogy arról tegnap említést is tettem nektek, a mai napon a szokásoknak megfelelően ezúttal is a Heti TOP5 régi játék ajánló rovat vár benneteket.
Igyekeztem a jövő hétre is érdekes licitálható vagy megvásárolható játékokat összegyűjteni, amelyekkel egészen biztosan érdemes gazdagítanotok a gyűjteményeteket.

a719_6_big.jpg

NDK MW roller - Ritkán látni ilyen szép állapotban megmaradt rollert. Lényegében csak a gumiknak kell rajta egy kis ápoló és máris bármelyik gyűjtemény díszes darabja lehet az NDK-ban készült játék.
A 10.000 Ft-os ár olcsónak mondható, amiről magatok is meggyőződhettek ha rákerestek az Ebay-en Tretroller MW kifejezésre.
Vigyétek, amíg még meg van.

5719_1_big.jpg

Rubik Bűvös négyzet - Ismét egy klasszikus hazai logikai játékot ajánlok a gyűjtők figyelmébe. Ezúttal a Rubik féle Bűvös négyzet egy különleges grafikával ellátott változatát.
A négy lapkából álló változatot előszeretettel használták reklám célra, de eddig ilyen gyerekrajzos verziót még nem láttam. Jelenleg 1700 Ft-os licittel lehettek nyerők az aukción.

6619_1_big.jpg

Sport Szovjet rádióirányítású autó - Egy igazi ritkaság, amit akkor is érdemes megvásárolni ha nem igazán működik. Az 50 cm-es sportkocsi távirányítója egy kormánykerék volt.
A most eladásra kínált változat előre-hátra tökéletesen működik, azonban a kanyarodásnál vannak vele gondok.Egészen biztosan orvosolható a hiba, így talán érdemes raknotok egy 4999 Ft-os ajánlatot a játékra.

e519_1_big.jpg

Balaton Rt. társasjáték - Ismét egy ritka, hazai fejlesztésű társasjátékot tudok nektek ajánlani. Ezúttal a Minerva által kiadott Balaton Rt. vásárolhatjátok meg gyönyörű állapotban viszonylag kedvező áron.
A játékból két figura hiányzik, de egy esztergályos kb. 3 perc alatt pótolja azt nektek és máris van egy nagyszerű régi társasjátékotok.
Az ár 12.000 Ft, ami kicsit soknak tűnhet, de elhihetitek elfogadható az ára a játéknak.

e519_1_big_1.jpg

Star Mission Pinball - A Durham cég adta ki a Star Mission flippert 1978-ban. A játék mint láthatjátok mind felépítésben, mind pedig kidolgozásban nagyon hasonlít az egykori Lemezárugyár által gyártott változatra.
A grafika szép, de még egy kicsit dolgozni kell az űrmissziós flipperen, hogy ismét régi fényében ragyoghasson.
Az ár fix 5000 Ft. amit szerintem érdemes egy gyűjtőnek rászánnia.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7512185144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása