Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.35.hét
2016. augusztus 28. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.35.hét

Természetesen ezen a héten sem maradtok ajánló rovat nélkül, amelyben ezúttal is igyekeztem néhány jó áron megszerezhető újdonságot összegyűjteni nektek.
Ezúttal egy kicsit elkalandozunk és új oldalakra is betekintést engedek nektek, ahol szintén ráakadhattok néhány jó játékra vagy egyéb ritkaságra.

Vágjunk is bele :)

57babe4cb5c56-posta-bank-reklamkartya-1990-es-evek_1.jpg

Posta Bank reklámkártya - Egy igazi gyűjtő gondol egy kicsit a jövőre is, ezért néha bezsákol egy-egy ritkább játékot, ami még nem igazán számít régiségnek.
Most egy ilyet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A külföldi kártyák mintájára a 90-es években a Posta Bank is kiadott egy politikusok karikatúrájával díszített póker kártyát.
Az ára 3500 Ft jelenleg, amit talán érdemes nektek is rászánnotok.

1453062.jpg

Roli Zoli bohóc - Ezt a játékot nem kell bemutatnom a régiségeket gyűjtő vagy az oldalt látogatók számára. A klasszikus bohócot a Lemezárugyár készítette.
A felhúzós játék történetéről hosszabb írást is olvashattok az oldalon. Ezúttal egy eredeti dobozos játékot ajánlok a figyelmetekbe, ami jelenleg 3200 Ft-ért lehet a tietek.

1453050.jpg

Luna óraműves holdjáró - Ezúttal is egy óraműves lemezjátékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A Lunát sokan magyar vagy szovjet fejlesztésnek gondolják, pedig Csehszlovákiában készült a Kaden gyárában.
Mára elég ritka darab lett és hiánytalan állapotban még ritkább. Általában az első ütköző hiányzik, de a most ajánlott darabon véletlenül megtalálható.
Sajnos a felhúzó kulcs hiányzik, de mivel ezek általában azonosak voltak, így könnyen pótolhatjátok azt.
Jelenleg 4000 Ft-os ajánlattal szállhattok csatába a játékért.

57c01902b50e2-holdraketa-tarsasjatek.jpg

Holdrakéta társasjáték - Egy újabb hazai társasjáték, ami sajnos nem igazán teljes, de így is használható és egészen biztosan ritka is.
A Holdrakéta társasjátékot eredetileg hatan játszhatták, de a most eladó változat csak öt játékoshoz tartalmazza a figurákat és a dobókockák sincsenek meg.
A kocka pótolható, a figurákat pedig akár otthon is elkészíthetitek a megfelelő segédeszközökkel és anyagokkal.
2000 Ft-os ajánlattal vihetitek is a játékot.

57738e0a8a415-kisauto.jpg

Norma távirányítós dömper - Ez a játék kiindulásnak ideális, hogy a későbbiekben egy tökéletes dömpert varázsoljatok belőle.
A műanyagok egészben vannak. A kormány viszonylag épségben vészelte át az elmúlt 40 évet. A kocsiról hiányzik az első lökhárító és lámpatest, valamint állítólag a gombokra nem reagál. A típust ismerve ez apró probléma, amit kb 5-10 perc alatt lehet orvosolni.
Az 1000 Ft-os ár semmi érte.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2811656890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása