A felajánlott játékok már úton vannak
2016. február 19. írta: ToyaHSW

A felajánlott játékok már úton vannak

p1220987.JPG

Említettem néhány hete nektek, hogy Cságoly Tamás Szegedről a gyerekkori játékait szerette volna jó helyen tudni, ezért felajánlotta a majdani múzeum anyagának bővítésére azokat.
Ezúton is szeretném megköszönni neki a felajánlott játékokat és megtiszteltetésnek érzem, hogy rám bízta őket. Igyekszem majd meghálálni a bizalmat és gondos gazdájukként vigyázni és óvni a játékokat és természetesen egyesével bemutatni majd őket nektek.

A játékok már úton vannak felém, de hogy kíváncsiságotokat csillapítsam néhány Tamás által készített képet osztanék meg veletek a kollekcióról.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr908405214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása