Segítsetek ki roncs PIKO-Anker Wartburg 353-akkal!
2015. december 07. írta: ToyaHSW

Segítsetek ki roncs PIKO-Anker Wartburg 353-akkal!

wartburg.jpg

A saját gyűjteményemben már van egy Wartburg 353 Zivil, azonban szeretnék valami tényleg különleges dolgot összehozni ennek a nagyszerű távirányítós autónak a tiszteletére.
Ehhez kérném a segítségeteket. Sajnos a roncs Wartburg 353-ak ára is horrorisztikusan magas, azonban bízom benne, hogy az oldal látogatói között akad olyan, akinek van a gyűjteményében felesleges, törött, használhatatlan darab is.
Ilyen játékokra lenne szükséges, hogy megcsinálhassam amit elképzeltem - tudom ez így kicsit titokzatosnak hangzik, de majd ha sikerül összehoznom amit szeretnék, akkor az oldal látogatóit is beavatom majd.

Sajnos fizetni nem nagyon tudok a roncsokért, így bízom benneteket és reménykedem, hogy néhány roncsot feltudtok nekem ajánlani.
Természetesen roncsokat én is tudok adni cserében, így egy PIKO Kippert motor nélkül, egy NORMA teherautót motor és irányítás nélkül, valamint Lemezárugyáras autópálya dobozokat és egy Dingball asztal részt, amiben még vannak használható elemek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr268147484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gnor 2015.12.22. 16:51:57

Hála az égnek az enyém alig sérült. :)
süti beállítások módosítása