Roller Project - Tisztítás utáni lépések
2015. április 29. írta: ToyaHSW

Roller Project - Tisztítás utáni lépések

img_20150429_184208.jpg

Sok dolgom van, de azért nem állt le teljesen a Roller Project sem. Az elmúlt napokban bár kevesebb időm jutott a klasszikus csehszlovák játékra, de azért így is sikerült minden alkatrészt szétszednem (néhányat roncsolással sajnos) és elkezdeni a takarítást.
Természetesen, amit már megtakarítottam az rögtön el is nyerte a végső formáját.

Az első lépésben rendkívül gondosan lecsiszoltam minden alkatrészt és igyekeztem eltávolítani minden felesleget és rozsdát a fém alkatrészekről. Ezt követően minden fém elem átesett egy zsírtalanításon, majd kapott egy cink bevonatot a rozsdásodás ellen.
Ezt követően került fel a végső szín az elemekre. A rollert az eredetitől egy kicsit világosabb piros színt kap majd, míg a fém elemek ezüst színt kapnak, az ülés fém váza pedig fehér színt kap majd.

Néhány elem végleges festéséről már tudok megosztani veletek fotókat, amiből képet kaphattok már a végleges külalakjáról.
A két kerék felújítása és a váz festése még persze hátravan, de remélhetőleg ezekre a folyamatokra is tudok majd időt szakítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr747413496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása