Roller Project - Következő nagyobb feladat
2015. április 06. írta: ToyaHSW

Roller Project - Következő nagyobb feladat

roller.jpg

Időről-időre belevágok néha olyan feladatba is, amire bizony ritkán jut időm. Ilyen volt többek között a Tatra 603-as felújítása is, ami több évet vett igénybe, mivel mindig krónikus időhiányban szenvedek.
Természetesen ez nem akadályoz meg abban, hogy az autó elkészültét követően egy újabb régi játéknak igyekezzek visszaadni a régi fényét. Ezúttal a választásom egy rollerre esett, amiről bátyám annyit mondott, hogy csak a rozsda tartja egyben. Hát majd meglátjuk igaza lesz-e :)

A roller állapotáról és a felújítás munkálatairól igyekszem majd több képet is megosztani veletek, így ha érdekel benneteket ez a klasszikus darab a Roller Project néven futó bejegyzéseket kell majd keresnetek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr787345858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása