Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.13.hét
2015. március 23. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.13.hét

Egy napot csúsztam a megszokott rovattal, de remélem ez nem zavar benneteket. Visszatér a mindenki számára ismerős ajánló rovat, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából szemezgetek nektek.
Ezúttal szokatlan módon nem az olcsó árukat ajánlom figyelmetekbe, hanem inkább azokat amelyeket érdemes megszerezni, elrakni az utókornak vagy mutogatni mindenkinek. A mai kínálatban bizony lesznek drága játékok is, de szerintem mindegyik darab megéri a ráköltött pénzt.

67a7_2_big.jpg

Presu Volga M21 - A távirányítós autókat gyűjtők egyik Szent Grálja, amit mindenki szeretne megszerezni. Kiváló állapotban, eredeti dobozban, látszik rajta hogy igazi gyűjtőnél volt eddig. Remélem a 34.999 Ft-os kikiáltási ár nem riaszt vissza senkit, mivel ettől egészen biztosan többet ér a kocsi.
Őszintén remélem, hogy jó helyre kerül majd és hasonló becsben lesz tartva mint eddig.

04a7_2_big.jpg

Anker RT-530 - Ismét egy viszonylag ritka Anker játékot ajánlok a gyűjtők figyelmébe. Ezúttal az RT-530-as rakétás lánctalpas járművet.
Sajnos ilyen állapotban, eredeti dobozzal nagyon ritkán akadni erre az egykori NDK-ban készült játékra, így talán elfogadható a 26.000 Ft-os kikiáltási ár is.

a1a7_3_big.jpg

Pajtás Fémépítő - A hazai játékpiac egyik remeke, amire egészen biztosan emlékeztek még néhányan. A kreativitást fejlesztő építőjáték kiváló állapotban maradt meg az utókornak.
Az elemek rozsdától mentesek és gondosan becsomagoltak. Az ilyen játék minden gyűjtő álma, így a 12.000 Ft-os ár sem földtől elrugaszkodott.

77a7_1_big.jpg

VEB Plasticart Wartburg 353 Tourist Service - Ismét egy kiváló állapotban megmaradt játék a 70-es évekből. A Plasticart Wartburg 353-asa több változatban is készült és több változatban is megtalálható a hazai aukciós oldalak kínálatában.
Azért esett erre a játékra a választásom, mivel szinte tökéletes állapotban maradt meg és még a matricázás sem tűnt el róla. Egyértelmű, hogy a gyűjtők számára ez fontos szempont, így szerintem a 2999 Ft-os kikiáltási ár is elfogadható.

f4a7_1_big.jpg

Palart Polski Fiat 126 - Ismét egy ritkán felbukkanó játékot osztok meg veletek. Az eladó jóval magasabban kezdte a licitet, de talán már ott tart a kikiáltási ár, hogy érdemes figyelmet szentelni rá.
A Polski Fiat 126-os kiváló állapotban, működőképes állapotban várja az érdeklődőket. A jelenlegi ára 18.500 Ft, ami alapján nektek kell dönteni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr727293645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2015.03.23. 17:55:42

fiat elég komoly

pajtás építőjáték ismerősnek tűnik, bár akkoriban volt több féle is - emlékeim szerint

Komojtalan 2015.03.24. 13:01:33

Szerintem mi még azzal "gyakoroltunk" technika vagy milyen órán. Viszont rakétakilövő helyett tankom volt, ami gyufaszálat lőtt ki :-).
süti beállítások módosítása