Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.3.hét
2015. január 12. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.3.hét

Új rovatot szeretnék indítani nektek, amiben érdekes játékokat ajánlok a figyelmetekbe, amelyeket jelenleg is megvásárolhattok a hazai aukciós oldalakon.
Remélem ezzel sokaknak sikerül megkönnyítenem a keresés és a gyűjtögetést. Az általam ajánlott játékok mindig szubjektívek és igyekszem a jó ár-érték arányú és megfizethető játékokat megkeresni nektek.

bc87_1_big.jpgStraume holdjáró - Piros színben még nem találkoztam vele. Az eladó leírása alapján nem működésképtelen, így mindenképpen ajándék a 3000 Ft-os kikiáltási ár.

2a87_1_big.jpgLendkerekes Tatra 603 - Valaki már keresett ilyet a Játékmúzeum Facebook oldalán. Az 500 Ft-os kikiáltási ár még ebben az állapotban is szinte sértés.
Mindenképpen a sokszorosát éri az autó ennek az összegnek. Ha gyűjtő vagy, akkor ezt Te is pontosan tudod.

1c87_1_big.jpgRetro görkorcsolya - Ha a 70-es években voltál gyerek, akkor pontosan tudom mekkora királyságnak is számított a saját görkorcsolya.
Most évek múlásával egyre értékesebbek lesznek a régi darabok, így ezért a 2990 Ft-os ár nem is számít soknak az eredeti doboz és a kiváló állapot fényében.

3a87_3_big.jpgRégi babakocsi - Csak, hogy a lányoknak is szóljon valami az ajánlatból. Persze egészen biztos bennük is megvan a nosztalgia, amit egy ilyen gyönyörű babakocsi biztosan fel is ébreszt.
Kicsit kopott, egy tisztítás ráfér, de 9500 Ft-ot vitathatatlanul megér.

cb87_1_big.jpgSzínes rudak - A TANÉRT által kifejlesztett oktató játék. Emlékszem rá, de eddig még nem találkoztam vele a Vatera oldalain.
Aki emlékszik rá, annak egészen biztosan megéri az 1000 Ft-os árát a kicsit hiányos készségfejlesztő játék, amelynek használatáról az eladó tájékoztat is bennünket.

Mielőtt még az a vád érne, hogy csak egy oldalról válogatom össze a kínálatot, szeretném elmondani hogy minden esetben megnézem az OLX és a Jófogás oldalait is
Sajnos az utóbbi két oldalon az eladók egyre inkább elrugaszkodnak a valóságtól és elképesztő árakat kérnek borzasztó állapotban megmaradt játékokért is. Igyekszem ezért a leginkább pénzkímélő megoldásokat megtalálni a gyűjtőknek az ajánlat rovatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr47066299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása