IKAR-7E
2014. szeptember 04. írta: ToyaHSW

IKAR-7E

DSC_0043h.JPG

Elnézést a néhány napos kimaradásért, de a munkám mellett más weboldalakkal is foglalkozom és a játékok rendezésére is kell némi időt szánnom.
Most az éppen felújításon átesett IKAR-7E holdjárót szeretném bemutatni nektek. A bolygókerekes elemes játékot rendkívül lestrapált állapotban sikerült megszereznem és szinte semmi nem működött rajta. Sok időt és energiát fektettem képek keresésébe, de sajnos be kellett látnom hogy eredeti állapotában nem nagyon maradt fenn a játék.

Az én általam birtokolt változat hibái közé tartozott a búra hiánya, az égők működőképtelensége, a hajtás tökéletlensége, az űrhajós hiánya és persze a működésképtelenség is.

Első feladatként egy búrát szereztem hozzá, ami a nagy méret miatt csak hobby boltban volt lehetséges. Ezt követően akadt a kezembe itthon egy régi űrhajós, amelyek begyűjtését követően már csak némi forrasztás, farigcsálás és ragasztgatás következett, hogy működőképes autót kapjak.

Jelenleg az autó tökéletesen működik. Az első búra alól forgó piros-zöld fény szűrődik ki, az űrhajós mozog a zsámolyon és világít előtte a pult, valamint a motorhoz szervesen kapcsolódó lövések hangját is sikerült helyrehoznom.
A gép jelenlegi egyetlen hibája az elemtartó fedél hiánya, amit majd talán idővel legyártok, de mivel a működést nem befolyásolja, így akár ebben a formában is maradhat a játék.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr426670617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisf 2014.09.05. 19:21:34

GRATULÁLOK !!!! Nekem ennek a műanyag (szögletes) változata van meg, tökéletes állapotban (az első gyerek kapta meg, de nem érdeklődött iránta, a többi meg már nem örökölte...:))

ToyaHSW 2014.09.05. 19:34:38

@kisf: Nem tudom melyik a szögletes változata...nekem ez van meg,ami hasonló működési elvű
i.ytimg.com/vi/fEiGKoxIQf8/maxresdefault.jpg
süti beállítások módosítása