Lendkerekes VW Bogár
2016. március 24. írta: ToyaHSW

Lendkerekes VW Bogár

bogar1.JPG

Ismét egy klasszikus hazai játékot szeretnék bemutatni nektek. Ez a gép is Cságoly Tamásnak köszönhetően került a gyűjteménybe. Ha a múltkor a Lemezárugyár lendkerekes VW T1-esét mutattam be nektek, akkor stílusosan a Lemezárugyár VW Bogarával folytatom a sort.
A VW Bogár a T1-eshez hasonlóan a 60-as évek végétől volt gyártásban és egészen a 80-as évek elejéig készült. Természetesen ezalatt több féle változatnak és színnek is örülhettek a kisfiúk.

A játék készült világoskék, sötétkék, sárga, sötétebb sárga és zöld színben is. Természetesen néhány darab matricázást is kapott, így volt Rallye, AFIT Segélyszolgálat és Posta Hibaelhárítás matricával ellátott változat is.
Néhány példány rendszámot is kapott, ami az FT-54-33 volt.

A Tamástól kapott példány természetesen ezúttal is kiváló állapotban maradt meg. Lényegében egy apróbb tisztításon esett át és kapott egy kis kenést a szükséges helyeken. Ezen kívül más javításra nem volt szükség.
A játék még most is tökéletesen teszi a dolgát és méltó helyet kapott a VW T1-es mellett a polcon.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr498523794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása