Visionaries televíziós reklámok
2024. július 22. írta: ToyaHSW

Visionaries televíziós reklámok

20059199475_4fba85e18d_b.jpg

Ezúttal egy itthon szerintem kevésbé ismert játékokhoz készült reklámokat hoztam nektek. A választásom most a Visionaries: Knights of the Magical Lightra esett. Ez egy tudományos fantasy volt, amely a Hasbro által készített rövid életű akciófigurákból és járművekből, valamint a Sunbow Productions által gyártott animációs televíziós sorozatából állt,
A történet a kitalált Prysmos bolygón játszódik, e ahol minden technológia és összetett gépezet hirtelen megszűnik, működni és a polgárok kénytelenek az ősi varázslatra hagyatkozni a túlélésért. Ez akkor történik, amikor a bolygó három Napja egymáshoz igazodik, és ezek együttes sugárzási kibocsátása hatástalanítja a bolygó összes technológiáját, hasonlóan az elektromágneses impulzushoz.
A névadó Visionaries két csoportra oszlanak: a hős Spectral Knights és a gonosz Darkling Lordsokra. A lovagok egy része különféle mágikus erőkkel rendelkezett, míg más hősök képesek voltak az eszközöket és fegyvereket működtetni erővel.
A történet ennek megfelelően leginkább a jó és a rossz harcáról szólt.
Persze a téma nem volt éppen könnyed és kellően fantasztikus ahhoz, hogy a gyerekek érdeklődését igazán fenntartsa. Ennek is volt köszönhető igazából a bukás.
Azért a Hasbro ütötte a vasat amíg lehetett és komplett játéksorozatot készített a Visironarieshez figurákkal és járművekkel, majd a jobb eladásiszámok érdekében reklámokkal árasztotta el a televíziókat.

Most ezekből a reklámokból láthattok egy rövid válogatást.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1318452207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása