Boldog új esztendőt!
2023. december 31. írta: ToyaHSW

Boldog új esztendőt!

2024-happy-new-year-with-gold-design-2024-new-year-background-greeting-card-banner-poster-illustration-vector.jpg

Elérkezett 2023 vége, így itt az ideje a szokásos évzáró bejegyzésnek. Az idei év sem volt eseményektől és újdonságoktól mentes a blog életében negatív és pozitív értelemben egyaránt.
A tervem az volt, hogy az idei évben is igyekszem tartani majd a napi egy frissítéses ütemet, ami többé-kevésbé sikerült is. Persze voltak kimaradt napok, de be kellett látnom hogy mindenre nem jut időm.

A legnagyobb negatívum az email cím elvesztése volt, amivel sok fontos adat, videó és sok minden egyéb veszett oda. Öröm az ürömben, hogy ezzel egy időben a Facebook profilomat és az oldalaimat is sikerült elveszteni, de ezeket szívós munkával sikerült visszaszerezni.

Az oldalon az idei évben is találkozhattatok a szokásos rovatokkal és a játékbemutatókkal. Talán feltűnt, hogy játékbemutatóból egy kicsit kevesebb került ki, de ez annak köszönhető hogy egyre nehezebb érdekes régi játékokat beszereznem.
A felajánlások szerencsére idén sem apadtak el teljesen. Néhányan úgy gondolták, hogy a gyűjteményben jó helyen lesz az egykori játékuk, amit én garantálok is. Ezeket a játékokat egy-egy blogbejegyzés formájában be is mutattam nektek.
Az oldal látogatottsága egészen szépen alakult, mivel több mint 439.000-en néztétek meg a régi játékokkal kapcsolatos bejegyzéseket.

Már 2022-ben felváltotta a Blog TV adását a TikTok csatorna, ahol a felgyorsult világ igényeinek megfelelően rövidebb videók formájában igyekeztem elhozni nektek a 60-as, 70-es évek játékait és a kor világát.
Azt hiszen ezt is nevezhetem nyugodtan sikertörténetnek, mivel a csatorna követőinek száma 3233 jelenleg és reményeim szerint a jövőben további emberek csatlakoznak majd kicsiny közösségünkhöz.

Régi nagy álmom volt, hogy valamilyen formában elérhetőek legyenek a régi játékokkal kapcsolatos fontosabb információk.
Sok gondolkodás után az Ebook forma mellett tettem le a voksomat és nem kevés munkával elkészült a sorozatnak szánt könyv első darabja, amiben a kínai játékok ismertetője, gyártási ideje és árai szerepelnek fotóval kísérve.
Nem titok, hogy tervben volt a magyar nyelvű változat mellett egy angol nyelvű verzió elkészítése is, de úgy tűnik ez egyenlőre még várat magára.
Ahogy említettem ez egy sorozat, így a Blog és a TikTok csatorna mellett a második részen is dolgozom, amiben a Csehszlovák játékokkal találkozhattok majd rendszerezve és előkészület alatt áll már az NDK játékokat összefoglaló könyv is.

Hogy milyen a 2024-es év? Remélem a blogon jövőre is sok érdekes játékot tudok majd bemutatni nektek és videós formában a TikTok csatornán is megismerkedhettek majd érdekes és különleges játékokkal.
Jövőre is számítok a támogatásotokra és segítségetekre, hozzászólásaitokra és kritikáitokra, hiszen ezeknek köszönhetően lesz egyre jobb az egész Retro Játékmúzeum.
Ígérem én mindent megteszek 2024-ben is, hogy ne maradjatok régi játékok nélkül!

Ennek reményében kívánok mindenkinek nagyon boldog új esztendőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9218292173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása