Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.48.hét
2023. november 26. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.48.hét

Ha vasárnap, akkor az ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon. Ezúttal ismét szétnéztem a hazai aukciós oldalak kínálatában érdekes régi játékok után.
A szerencse ismét mellém szegődött, így tudok nektek ajánlani néhány érdekesebb régi játékot amelyekkel érdemes nosztalgiázni vagy a gyűjtők számára is érdekes lehet.

Tartsatok velem ezúttal is és induljunk együtt egy kis időutazásra!

skoda-110-r-taviranyitos-auto-az-1970-es-evekbol-gyonyoru-ujszeru-allapotban-ites-skoda-110-r-fa6c_10_big.jpg

ITES Skoda 110R távirányítós autó - Gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt az ITES által gyártott távirányítós Skoda 110R. Alapból kevés Skoda 110R száguldott az utakon és a nyugatias forma mindig lenyűgözött bennünket gyerekként.
Persze az ITES akkoriban elkészítette a játék változatot, így nekünk is lehetett egy Skoda Coupénk, amivel a lakásban száguldozhattunk.
Most ezt az élményt idézhetitek fel a gyönyörű állapotban megmaradt játékkal, aminek az ára jelenleg 24.000 Ft. Szerintem ilyen állapotban ettől többet ér a kocsi, így még érdemes figyelni az aukcióra.

kinai-mf-787-lendkerekes-lucky-open-car-lemezjatek-kisauto-dobozaval-szep-allapot-5a6c_4_big.jpg

MF-787 lendkerekes autó - A kínai játékgyártásnak olyan különlegességeket is köszönhetünk mint az MF-787 Lucky Open Car.
A kocsi emlékeztet egy másik típusra, azonban itt a felnyitható motorháztető alatt egy működő motor kapott helyet, ami a lendkerék mozgásával együtt a ventilátort is mozgatja a motor végén.
Eredeti dobozzal kínálják eladásra a kisautót., amiért a licit jelenleg 2700 Ft-on áll. Nem kell mondanom, hogy ez eddig nagyszerű vételnek számít.

retro-elektromos-flipper-jatek-1a6c_1_big.jpg

The Real Ghostbusters flipper - Aki követi a blogot az pontosan tudja, hogy kedvelem a régi flipper játékokat. Igaz ezek általában tényleg egy kaptafára készültek, de mégis megvolt a maguk varázsa.
A most figyelmetekbe ajánlott darab a 80-as évek végéről származik (ne dőljetek be az eladó leírásának!!!) és a témája a The Real Ghostbusters rajzfilmsorozat.
A tábla szép, a hátlap megvan, így valószínűleg működik is a játék.
A licit 7000 Ft-ról indul, ennyit még talán érdemes egy gyűjtőnek kiadni ezért a játékért.

kinai-mf-731-lendkerekes-travelling-car-lemezjatek-kisauto-dobozaval-szep-ujszeru-allapot-5a6c_3_big.jpg

MF-731 Travelling Car - Ismét egy lendkerekes kínai kisautót ajánlok a figyelmetekbe. A Travelling Car egy ritkább darab, ami itthon elég ritkán megvásárolható.
Az eladó darab ráadásul eredeti dobozában keresi új gazdáját. A kocsiról készült képek magukért beszélnek, így a jelenlegi 2700 Ft-os árra azt lehet mondani, hogy simán megéri.

tozsdejatek-tarsasjatek-ravensburger-ca6c_1_big.jpg

Tőzsdejáték - Valamikor a 90-es évek elején érkezett meg a hazai boltok polcaira a Ravensburger Tőzsdejátéka. A pénzügyek világába merülhettünk el a társasjáték segítségével, ami kicsit bonyolult rendszerével inkább az idősebb korosztály számára nyújtott örömet.
Most egy szép állapotú eladó darabra akadtam amit érdemes figyelnetek. A licit jelenleg 1 Ft-on áll. Szerintem figyeljétek az aukciót és a játék segítségével lehet, hogy Ti lesztek a következő nagy Jordan Belfort :)

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3818267689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása