Kamen Rider játékok televíziós reklámjai
2023. szeptember 25. írta: ToyaHSW

Kamen Rider játékok televíziós reklámjai

video.jpg

Ezúttal ismét japánból hoztam nektek egy reklám összeállítást, amelyben a Kamen Rider sorozathoz készült játékokat ismerhetitek meg.
A Kamen Rider egy igazi japán szuperhős figura, amit 1970-ben alkottak meg és 1971-ben egy televíziós sorozatban tűnt fel és ez a sorozat mind a mai napig népszerű a japán televíziók műsorán.
A Kamen Riderhez tartozó jogokat a Bandai birtokolja a kezdetektől és ennek köszönhetően ők készítettek mindenféle játékot a sorozat apropóján.
Ezekhez a játékokhoz televíziós reklámok is tartoztak, amelyek közül most néhányat bemutatok nektek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3718221871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása