Great Mazinger TV reklámok
2023. augusztus 21. írta: ToyaHSW

Great Mazinger TV reklámok

video_3.jpg

Ezúttal ismét hoztam nektek egy összeállítást számunkra ismeretlen játék televíziós reklámjaiból. Ezúttal a Japánban nagyon népszerű Great Mazinger játék változatáról mutatok nektek reklámokat.
A Great Mazinger a Mazinger Z manga képregény és rajzfilmsorozat folytatásaként indult, azonban igazából soha nem ért el az eredetihez hasonló sikereket.
A történet a jó és rossz harcáról szólt, amit emberek vívtak különböző robotok bőrébe bújva.
Persze a játékgyártók azonnal ráugrottak a témára és sorban készültek a Great Mazinger játékok, amelyekhez természetesen televíziós reklám is járt.

Ezekből hoztam most egy hosszabb válogatást nektek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4718198193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása