Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.32.hét
2023. augusztus 06. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.32.hét

Ha vasárnap, akkor a megszokott ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon. Ezúttal ismét szétnéztem érdekes és viszonylag kedvező áron megvásárolható régi játékok után a hazai interneten.
Szerencsére ismét találtam érdekesebb darabokat, így mindenképpen ajánlott lesz ezúttal is velem tartanotok.

Vágjunk is rögtön a közepébe!

most-vagy-soha-muveltsegi-kviz-jatek-regi-tarsasjatek-525c_6_big.jpg

Most vagy soha! társasjáték - Szerintem nagyon kevesen emlékeznek rá, hogy egykoron Jakupcsek Gabriella műsorvezetésével futott a TV2 műsorán.
Egy műveltségi vetélkedőről volt szó, ami a 2000-es évek elején elég népszerűnek számított, így szinte természetes módon készült hozzá társasjáték is, amivel otthon is átlehetett élni a televízió stúdiójában látható élményt.
Most ezt lassan 25 évek játékot vásárolhatjátok meg 3499 Ft-os fix áron.

kinai-tavos-dutra-dt-413-sztalinyec-lemeztraktor-gyujtoknek-ritka-3c4c_1_big.jpg

Távirányítós traktor - A kínai játékgyártásban fontos szerepet játszottak a különböző távirányítós járművek, amelyek általában lemezből készültek.
Ezek sorába tartozott a távirányítós hernyótalpas traktor is, ami a gyerekek nagy kedvence volt. A traktor szép kidolgozása, a motortérben világító fény elbűvölte a gyerekeket. Ma sincs ez másképp, csak már a felnőtteket bűvöli el a játék.
Ha szeretnétek újra kézben tartani gyerekkorotok érdekes kínai játékát, akkor érdemes figyelnetek a 17.000 Ft-os áron kínált játék aukcióját.

cezeta-kdn-lendkerekes-robogo-1966-na-42-52-made-in-czechoslovakia-b15c_1_big.jpg

KDN lendkerekes robogó - Az egykori csehszlovák játékgyártás igazán remek játékokat készített a gyerekeknek. Ezek között megtalálhatóak voltak az autók, de még a motorok is, amelyek a fiúk nagy kedvencei voltak. A 60-as években készült lendkerekes Cezeta igazán érdekes megoldásokkal várta a gyerekeket.
Most egy igazán szép állapotban megmaradt darabra licitálhattok. A sárga motorért az eladó minimum 20.000 Ft-ot szeretne kapni.

regi-retro-lemez-auto-elado-mf-151-7c4c_1_big.jpg

MF-151 pickup - A kínai játékgyártásnak nagyszerű autókat köszönhetünk, amelyek között megtalálhatóak voltak a lendkerekes, az óraműves és az elektromos kisautók is.
Ezek a játékok a klasszikus időkben még nagyrészt lemezből készültek és egészen elképesztően jól sikerültek. Most egy lendkerekes pickupot ajánlok a figyelemetekbe, ami az MF-151-es jelzéssel jelent meg egykoron.
A bordó karosszériás kocsiról nem spórolták le a krómozott díszeket sem. A kocsi egy igazi klasszikus, így érdemes lehet lecsapnotok rá.
A licit jelenleg 3200 Ft-on áll.

krumplifej-ur-mr-potato-head-burgonyafej-ur-retro-regi-ritka-jatek-1989-made-in-usa-playskool-525c_6_big.jpg

Mr.Potato Head - Ezúttal egy igazán klassz kicsiknek készült játékot ajánlok a gyűjtők figyelmébe. A Mr.Potato Head játék benne van a XX.század legjobb 100 játékában is.
Most egy ilyen érdekes régi játékkal gazdagíthatjátok a gyűjteményeteket. A játék lassan a retro korba lép, így érdemes a sok műanyag alkatrészt tartalmazó Mr.Krumplifejet most begyűjteni.
Az ár 6499 Ft fixen.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1718187323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása