Hulljon le a lepel :)
2023. június 27. írta: ToyaHSW

Hulljon le a lepel :)

cimlap2.jpg

Talán feltűnt nektek, hogy az elmúlt időszakban kicsit kevesebb a frissítés az oldalon. Ennek az egyik oka az, hogy mostanában nem nagyon vásároltam játékot, míg a másik oka sokkal érdekesebb a számotokra.
A háttérben persze rendületlenül a régi játékokkal foglalkoztam.

Több éves tervem megvalósításába kezdtem bele, aminek első darabját hamarosan lehetőségetek lesz megnézni.
A tervem pedig egy tematikus játékkatalógus volt, amiben rövid leírásokkal, árakkal és ritkaság értékeléssel szerepelnek bizonyos játékok.
Sokat gondolkodtam hogyan is lehetne az elképzelést megvalósítani, majd miután letettem a voksom az egyik megoldás mellett azonnal munkához is láttam. Több hónapnyi kutatás, megszámlálhatatlanul sok szerkesztéssel töltött óra után örömmel jelentem be nektek, hogy lassan elérhetővé válik az általam készített katalógus első darabja, amiben a kínai játékokról tudhattok meg többet.

A kínai játékok itthon nagyon nagy népszerűségnek örvendenek és sokan gyűjtik is az egykoron ott készült játékokat. Ennek megfelelően a katalógusba is igyekeztem minden egyes darabot felkutatni, azokról információkat összegyűjteni, hogy megtudjam osztani majd veletek.
És akkor néhány száraz tény a könyvről. 340 oldalon olvashattok a kínai játékokról. Összesen 21 jól elkülöníthető fejezet, köztük űrjátékok, autók, teherautók, hajók, mozdonyok, fegyverek és számtalan más kategória tele érdekes és ritka játékokkal.
Minden játéknál néhány mondatos ismertető, árak állapot szerint és persze egy ritkasági érték meghatározás.
Kb.1000 játékról olvashattok információt a könyvben, ami meglátásom szerint igazi hiánypótló alkotás lesz.

Ízelítőnek az ebook borítóját és tartalomjegyzékét megmutatom, hogy elképzelésetek a beltartalomról. A fedlapot itt, míg a tartalomjegyzéket itt találhatjátok.

Az ebook hamarosan magyar nyelven elérhető lesz, amit majd a későbbiekben követ az angol változat. Az ebook az Apple Booksban és a Google Play Könyvekben lesz megvásárolható.
Ízelítőnek egy előzetes videót mutatok nektek a könyvből, ahol néhány oldalrészlet is látható. Remélem ezzel meghozom a kedveteket.

És persze nem titok, hogy a katalógusból sorozatot tervezek, de nagyon sok múlik az első rész fogadtatásán. Rövidesen jövök a linkekkel, ahol a magyar változatot érhetitek majd el.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7218154882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása