TikTok rovat
2023. június 21. írta: ToyaHSW

TikTok rovat

image2.jpg

A TikTok mára megkerülhetetlen tényezővé nőtte ki magát az interneten. Ennek köszönhetően számtalan tartalomgyártó jelent meg az alkalmazásban, hogy elérje a nézőit rövid videóival.
Már egy ideje a Játékmúzeum Blog is jelen van a platformon és igyekszem érdekes és különleges videókat megosztani a retro dolgokra fogékony követőkkel.

Mivel azonban vannak olyanok, akiknek eddig kimaradt az életükből ilyen-olyan okból a TikTok úgy gondoltam számukra is elérhetővé teszem a jövőben az TikTok oldalra felkerülő videókat.
Persze némi késleltetéssel kerülnek majd fel a weboldalra a videók, de ha érdekelnek a régi játékok akkor biztosan szívesen követitek majd a TikTok rovatot az oldalon is. Mindenkit bíztatok, hogy töltse le az alkalmazást és kövesse be a Játékmúzeumot, ugyanis a játékokon kívül akár élő adásban is találkozhattok alkalmanként velem.

Várlak benneteket a TikTok csatornán is!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1018151162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása