Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.25.hét
2023. június 18. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.25.hét

Ha vasárnap, akkor jön a megszokott ajánló rovat amelyben a nagyobb hazai aukciós oldalak kínálatában igyekszem érdekes, különleges és nem utolsó sorban megfizethető régi játékokat találni nektek.
Ezúttal is szerencsével jártam és ráakadtam öt különlegességre, amivel mind a nosztalgiázók, mind pedig a gyűjtők egészen biztosan szívesen szórakoznak majd.

Tartsatok velem ezúttal is!

rodolfo-55-mutatvany-buveszdoboz-retro-tarsasjatek-skala-mu-tex-a14c_1_big.jpg

Rodolfo bűvésztáska - A 80-as évek egyik slágere volt a gyerekek körben a Rodolfo nevével jelzett bűvésztáska. A legnagyobb hazai bűvész sokaknak jelentett inspirációt és ehhez a gyerekek segítségként különböző készleteket is kaptak.
Ezek közül a legkomolyabb az 55 mutatvány bemutatásra alkalmas táska volt, amiben minden kellék megtalálható volt a tökéletes bűvészmutatványokhoz.
Ha szeretnétek újra átélni ezt az élményt, akkor mindenképpen érdemes a 9000 Ft-ért megvásárolható játékra lecsapnotok.

lemezjatekl-repulo-c04c_2_big.jpg

MF202 lendkerekes repülőgép - Nem maradtok ezúttal sem kínai játék nélkül az ajánlóban. Ezúttal egy lemezből készült repülőgépet ajánlok a figyelmetekbe.
Az MF202-es Jet Liner már magán viseli az elmúlt évek nyomait, de ennek ellenére érdekes lehet egy gyűjtő számára. Ha úgy gondoljátok kell ez a klassz áramvonalas repülő a gyűjteményetekbe, akkor mindenképpen csapjatok le az 5000 Ft-ért kínált játékra.

kultikus-retro-gyermekjatek-muanyag-hutokamion-muanyag-retro-jatek-kamion-akar-1-ft-ert-ce3c_5_big.jpg

DMSZ Csepel Bulldog - A DMSZ műanyag játékaival sokan találkoztunk már gyerekként is és mindenkinek megvolt a 'kedvence'. A játékok között megtalálhatóak voltak az állatkák és persze az autók és a teherautók is.
Most egy klasszikus Csepel Bulldog teherautót ajánlok a figyelmetekbe, aminek bár vannak hiányosságai, de mégis különleges darab és egy gyűjtemény különlegessége lehet.
A játék állapota alapvetően kiváló, így csak a hiányosságokat kell rakta pótolni.
A licit jelenleg 7000 Ft-on áll.

retro-lemezarugyari-csengos-mozdony-dobozos-b14c_1_big.jpg

Lemezárugyár Csengős Mozdony - Ha a DMSZ teherautóra a klasszikus jelzőt használtam, akkor nem használhatok más jelzőt a Lemezárugyárban készült Csengős Mozdonyra sem.
Ezúttal egy igazán szép állapotban megmaradt, eredeti dobozos változaton akadt meg a szemem, amire mindenkinek érdemes lenne lecsapnia.
A Csengős Mozdony egy bolygókerekes játék volt, ami olyan extra funkcióval rendelkezett, hogy a masiniszta kezének mozgására csengetett.
A játékért 15.000 Ft-ról indul a licit.

retro-taviranyitos-auto-formula-fighter-super-racer-23-514c_1_big.jpg

Távirányítós versenyautó - Ezúttal egy egészen klassz távirányítós kisautót is hoztam nektek. A gyártóra nincs utalás a játékon, de valószínűleg valahol a távol-keleten készülhetett ez a Formula autó.
A kidolgozás egészen jó, a matricázás klassz, így érdemes lehet lecsapni a 9000 Ft-ért árult játékra akár Nektek is.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2918148914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása