Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.7.hét
2023. február 12. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.7.hét

Ha vasárnap, akkor a megszokott ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon. Ezen a héten ismét szétnéztem a hazai aukciós oldalak kínálatában és szerencsére találtam érdekes és különleges régi játékot bőségesen.
A mostani ajánlóban tényleg számtalan klassz darabbal találkozhattok majd, így mindenképpen érdemes lesz velem tartanotok ezúttal is.

autos-kvartett-virag-kvartett-mese-kvartett-871c_5_big.jpg

Kvartett kártyák - Ezúttal három régi és igazán szép állapotban megmaradt kvartett kártyát szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A virágokkal, a mesékkel és az autókkal foglalkozó kártyák eredeti dobozban, korukhoz képest gyönyörű állapotban várják új gazdájukat.
Igazi gyűjteményi darab a három csomag, amire érdemes lehet lecsapnotok.
A licit 1 Ft-ról indul, de ettől biztosan magasabb lesz a vételár :)

universum-color-multi-spiel-4014-universum-tv-jatek-421c_1_big.jpg

Universum Color Multi-Spiel 4014 TV játék - A TV játékok a 80-as évek rendkívül népszerű termékei voltak. Szinte minden cég készített saját TV játékot, ami a legtöbb esetben csak külsőleg tért el egymástól.
A Quelle cég is gyártott ilyen játékokat, amit Universum név alatt forgalmaztak. Most egy egészen jó állapotban megmaradt Universum TV játékkal gazdagíthatjátok a gyűjteményeteket.
Az eladó fixen 7000 Ft-ot szeretne kapni a játékért.

dmsz-vizipisztoly-eredeti-dobozaban-961c_1_big.jpg

Torpedó vízipisztoly - Aki a 70-es években született az gyerekként találkozhatott ezzel a Torpedó névre keresztelt futurisztikus formájú vízipisztollyal. Emlékszem nekünk is volt és bőszen használtuk is egymás ellen, amíg el nem romlott.
Ezért is érdekesebb az általam talált játék, ami igazán szép állapotban maradt meg az eredeti dobozával. Persze játékra már valószínűleg alkalmatlan, de egy gyűjteményben igazán szépen mutatna a játék.
Az jelenleg 5000 Ft.

lemezarugyar-packard-2-db-961c_2_big.jpg

Lemezárugyár Lendület Packard - A Lemezárugyár egyik legjellegzetesebb és legismertebb játékai a Packard lendkerekes autó, ami az évek alatt komoly változásokon esett át.
Az első időszak részletgazdag autóit a 80-as évek minimalista stílusa váltotta fel, amiben persze ugyanúgy meglehet találni a szépséget.
Most két kései szériás darabra tehettek szert egy aukció keretében.
Az eladó minimum 10.000 Ft-ot szeretne kapni a két szép állapotban megmaradt régi játékért.

retro-jatek-merleg-az-1980-as-evekbol-571c_1_big.jpg

Lemezárugyár játékmérleg - A Lemezárugyár a különböző járműveken kívül a lányoknak is igyekezett a kedvében járni a nekik készült játékokkal.
Ennek köszönhetően tűntek fel a kínálatban a lemezkonyhák, majd a későbbiekben a mérlegek is.
Szinte mindannyian találkoztunk ezekkel a játékokkal és kicsit restellem is, hogy a gyűjteményben még nincs ilyen mérleg - de ami késik, nem múlik,
Most Ti beszerezhettek egy szép állapotban megmaradt mérleget, amiért az eladó minimum 2000 Ft-ot szeretne kapni.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5518047692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása