Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.3.hét
2023. január 15. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.3.hét

Ha vasárnap, akkor a megszokott Heti TOP5 ajánló rovattal találkozhattok az oldalon, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem érdekesebb és megfizethetőbb darabokat a gyűjtők és a nosztalgiázók figyelmébe ajánlani.
Ezúttal is ráakadtam pár érdekes régi játékra, így érdemes lesz ma is velem tartanotok egy kis időutazásra.

blizzard-versenyauto-gdr-dobozos-70-es-evek-be0c_72_big.jpg

NDK versenyautó - Az NDK-ban készítettek Pull Back & Go játékokat is. Ezek sorába tartozott a Blizzard versenyautó is.
Ennek a játéknak társát már mutattam be a blogon és a gyűjteményemben is megtalálható belőle működőképes darab, de most Ti is beszerezhettek egy eredeti dobozos NDK játékot.
A licit a játékért 3490 Ft-ról indul, de a Tietek lehet a játék akár azonnal is 4990 Ft-os áron.

retro-lemezjatek-jatek-gyujtemeny-sub-machine-gun-ky-1-geppuska-1960-ae0c_1_big.jpg

Sub Machine Gun KY-1 - Ezúttal egy érdekes kínai játékot ajánlok a figyelmetekbe. A 60-as, 70-es években nem csak autókat készítettek a kínai gyártók lemezből, hanem különböző fegyvereket is.
Ezek közé tartozott az igen formás Sub Machine Gun KY-1 is, amelyből nem túl sok került be Magyarországra. Most mégis felkerült egy eladó darab a netre.
Az eredeti dobozos játékért az eladó minimum 34.999 Ft-ot szeretne kapni. Tudom ez az ár egy kicsit magasnak tűnik, de elhihetitek, hogy nem az.

lemezjatek-igra-holdjaro-felhuzos-ae0c_3_big.jpg

Igra űrtank - A csehszlovák játékgyártás egyik fontos szereplője volt egykoron az Igra, akik számtalan érdekes játékot készítettek.
Ezek közé tartozott a Tank kosmický is, ami egy felhúzó szerkezetes játék volt. Most egy viszonylag szép állapotú darab került fel eladásra. Persze a játék nincs tökéletes állapotban, de ez ebben a korban teljesen természetes.
Most a gyűjteményetekbe kerülhet ez a régi játék 5999 Ft-os áron.

abc-great-retro-walkie-talkie-morse-jatek-6e0c_1_big.jpg

Great Walkie Talkie - A 80-as évek egyik trendi játékának számítottak a különböző walkie-talkiek. Ezek a játékok a legváltozatosabb formával és kidolgozással várták a gyerekeket, akik az amerikai filmekből megismert módon szívesen beszélgettek ilyen eszközök segítségével a barátokkal.
Most egy Great márkájú walkie-talkie párt ajánlok a figyelmetekbe.
Az eladó az eredeti dobozos játékért minimum 5990 Ft-ot szeretne kapni.

acb-tipp-kick-retro-focis-jatek-6e0c_1_big.jpg

Tipp-Kick - A Tipp-Kick játékról már írtam az oldalon, sőt videóban is bemutattam nektek ezt a klasszikus és mind a mai napig nagyon népszerű focis játékot.
Most egy szép állapotban megmaradt régi darabot ajánlok a figyelmetekbe, amihez minden játékos, de még a kapu, az érdekes formájú labda és a pálya is megvan.
Az eladó 4990 Ft-ra tartja a játékot, ami azért nem olyan veszélyes ár.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8818026950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása