Estes Model Rockets Catalog 1988
2023. január 11. írta: ToyaHSW

Estes Model Rockets Catalog 1988

estes_1988.jpg

Ha szerda, akkor az elmaradhatatlan katalógussal találkozhattok az oldalon. Az elmúlt hónapokban az Estes által kiadott rakétamodelleket tartalmazó kiadványokat osztottam meg veletek és ma sem lesz ez másképp.
Ezúttal az 1988-as kiadványukat lapozgathatjátok át az oldalon, amiben szokás szerint sok érdekes rakétával találkozhattok.

Számomra még mindig kicsit furcsa, hogy az USA-ban ilyesmivel játszhatnak a gyerekek mindenféle probléma nélkül.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7718021778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.01.12. 20:52:07

Hát igen, Amerikában apuka töltött puskát is tarthat az ajtó mögött, nem az a legnagyobb gondjuk, hogy a gyerek rakettákat ereget a ház tetejéről. Egyébként ezek a patronok elég ügyes holminak tűnnek, szerintem láng nélkül ég, és ha eldugul - miért dugulna el, hacsak nem a kis hülye Ödönke töm bele valamit -, akkor is csak papírból van, az nem túl erős, hamar szétdurran. De ismerve Amerikát, ahol minden hétmérföldes baromsággal perelni lehet bárkit, afféle népszokásként, azért van egy kis kockázata egy rakétahajtőműnek.

Ezek felmehetnek akár 5-600 méter magasra is...

Azt roppantul díjaztam volna, ha az űrsikló siklórepülésben jön vissza, de nem, az is ejtőernyős. :-)

A kis Jim Lovellről, aki négyszeres űrhajós lett, feljegyezték, hogy két fokozatú modellrakétát épített a sufni mögött. Valahol el kell kezdeni.
süti beállítások módosítása