TOP10 ZX81 játékprogram
2022. november 14. írta: ToyaHSW

TOP10 ZX81 játékprogram

video_1_2.jpg

Ezúttal egy itthon viszonylag kevéssé ismert számítógéphez készült játékprogramokból hoztam nektek egy TOP10-es válogatást.
A Sinclair ZX81 volt lényegében az első elérhető árú és mindenki által megfizethető személyi számítógép volt. Bár grafikailag nem nyújtott túlságosan sokat és hangja sem volt, de mégis hatalmas népszerűségre tett szert.
Itthon az akkori fiatalok többsége csak a ZX81 utódját a ZX Spectrumot ismerte, így sokak számára tartalmaz majd újdonságot ez a bejegyzés.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7417978610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása