AMF katalógus 1971
2022. szeptember 28. írta: ToyaHSW

AMF katalógus 1971

amf1971.jpg

Mára ismét egy érdekes katalógust hoztam nektek. Gyerekkorunkban mindannyian kerékpároztunk vagy esetleg egy pedálos kisautó kormánya mögül szemléltük a világot.
A nyugati gyerekek is átélték ezt az élményt a gyártóknak köszönhetően. Ilyen gyártó volt az AMF is, akik számtalan klassz pedálos termékkel lepték meg a gyerekeket. A kínálatot most Ti is áttanulmányozhatjátok, ha végig lapozzátok az 1971-es katalógust.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9417942496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rollende Landstrasse 2022.09.29. 08:41:13

Egy erdekesség: az AMF 1969-ben megvásárolta a Harley-Davidson gyárat. A motorosok között dsak AMF éveknek nevezett időszak eléggé rossz hírű, mert a játékgyár elhanyagolta a műszaki fejlesztéseket, csak a költségek lefaragására figyelt, ez pedig a minőség rovására ment. Tény, hogy a hetvenes években gyártott Harley-Davidsonok nagyon problémások.

ToyaHSW 2022.09.29. 21:52:19

@Rollende Landstrasse: Köszi az információt! Szerintem hozzám hasonlóan sokan nem tudtak erről eddig.
süti beállítások módosítása