Lionel '027' Super 'O' H0 katalógus
2022. május 04. írta: ToyaHSW

Lionel '027' Super 'O' H0 katalógus

lionelcca146943_0000.jpg

Valamikor az 50-es években a Lionel kisvasutak nagyon népszerűek voltak az USA-ban. A gyártó kínálata igazán bőséges volt, amiben lényegében az egész amerikai vasút történetét megtalálhatták a gyerekek.
A gőzmozdonyokon kívül dízel és elektromos mozdonyokkal is találkozhattak a gyerekek, amelyekhez persze a korhű vagonok is dukáltak.

A ma bemutatásra katalógus valamikor 1958 körül készült és gyönyörűen rajzolt vonatokkal és kiegészítőkkel kápráztatta el a gyerekeket.
Sajnos mi gyerekként nem találkozhattunk ilyen kisvasutakkal, de érdekességként érdemes Nektek is átlapozni a Lionel katalógust.

Tartsatok ezúttal is velem!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8417824011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása