Régi játékok, régi fotók
2021. szeptember 10. írta: ToyaHSW

Régi játékok, régi fotók

bejegyzes_1.jpg

Ezen a héten sem kell nélkülöznötök a régi fényképeket a régi játékokról. Ismét az MTVA fotótárában tettem egy látogatást, ahonnan természetesen nem jöttem üres kézzel.
Ezúttal is hoztam nektek egy becsületes adag régi fényképet, amelyeken régi játékokat láthattok. Szerintem a mai felhozatalban bőven akad elfeledett játék is, amelyekre talán most néhányan szívesen emlékeznek majd.

Tartsatok ezúttal is velem!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1016685678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2021.09.11. 09:01:05

jajj az a kantáros nadrágos nem-Mikiegér ijesztő, valahogy olyan, mintha hátrafele nézne a feje :D

Macsó könyvelő 2021.09.12. 23:03:02

A legelső képen látható Autocross apósoméknak megvolt, máig működik (fiammal néha játszunk is vele).

A srácok kezében látható kártyák viszont nem ahhoz tartoznak, hanem (ez csak tipp) talán az "Élve fogd el!" nevű társashoz.
süti beállítások módosítása