Triál, ami nekünk a mennyország volt
2021. augusztus 13. írta: ToyaHSW

Triál, ami nekünk a mennyország volt

bejegyzes.jpg

Ahogy azt megszokhattátok a blogon, időnként igyekszem régi archív fotókat vagy videókat megosztani veletek. Az utóbbi időszakban számtalan fotót osztottam meg veletek különböző hazai játékos témákban.
Ma sem lesz ez másképp. Ezúttal a gyerekkorunk egyik bűvös és csodálatos cégével, a Triállal foglalkozom néhány kép erejéig.
A játék, sport és camping felszereléseket forgalmazó bolthálózat a gyerekek számára maga volt a mennyország és ide tényleg mindig szívesen tértünk be.

Nosztalgiázzatok ma is velem!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9016658948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.08.14. 16:14:42

a játék nem játék!

eßemfaßom meg áll 2021.08.14. 17:47:48

Nálunk a hangszerbolt volt Triál, elektromos gitárral a falon. Több elektromos gitárral! Általában Jolanák. Meg erősítő. Vermona regent 30w made in DDR.
süti beállítások módosítása