Szerezd be Revolut kártyádat most Te is!
2021. augusztus 10. írta: ToyaHSW

Szerezd be Revolut kártyádat most Te is!

revolut-prepaid-kartya-2048x1155.jpg

Időnként figyelmetekbe ajánlom a Revolut bankkártyáit, különösen akkor amikor egy-egy akció keretében egészen különleges ajánlattal vár benneteket a cég.
A Revolut bankkártyáinak segítségével vásárolhattok egyszerűen és alacsony költségekkel, ami különösen akkor jön jól ha külföldről szeretnétek egy-egy régebbi játékkal gazdagítani a gyűjteményeteket.
Ezen kívül a számtalan lehetőség közül mindenképpen meg kell említeni a kriptovaluták vásárlásának a lehetőségét, valamint hogy nagy amerikai cégek részvényei közül is tudtok magatoknak venni. Ezen funkciók segítségével pedig könnyedén megsokszorozhatjátok a kártyára helyezett összeget.

Most a Revolut egy akció keretében minden új regisztráló számára 4000 Ft-ot tölt a bankkártyájára, aminek egyetlen feltétele hogy háromszor 1000 Ft-ot ennek segítségével kell elkölteni. Nem kell aggódni, amíg a fizikai kártyátok nem érkezik meg, addig az online kártya segítségével biztosít erre lehetőséget a Revolut.

Ha érdekel benneteket ez a nagyszerű ajánlat, akkor azt javaslom hogy látogassatok el erre a címre!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9816655820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása