Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.8.hét
2021. február 14. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.8.hét

Ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem jó állapotban megmaradt, érdekes és kedvező áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Lássuk akkor, hogy a héten milyen játékokon akadt meg a szemem.

 regi-szovjet-lemeztank-083b_1_big_1.jpg

Lemez harckocsi - Valószínűleg az egykori Szovjetunióból származik ez a kicsit viseletes harckocsi. A fotókat elnézve valamikor elemes szerkezet dolgozhatott benne, de sajnos ezzel kapcsolatban semmi információ nincs a feladott hirdetésben.
A hernyótalpak megvannak és szerintem lehet ebből még szép játékot varázsolni, csak időt és energiát kell rászánni. Ha éreztek magatokban ehhez elég erőt, akkor érdemes lehet figyelnetek a 9950 Ft-ért hirdetett játékot.

felhuzos-jatek-trafikaru-muanyag-bakelit-hajo-1960-as-hibatlanul-mukodik-korabeli-nejlonban-583b_4_big.jpg

Felhúzós bakelit hajó - Ismét egy nagyon szép állapotban megmaradt rendkívül egyszerű játék. Az óraműves szerkezettel ellátott hajó bakelitből készült és egészen szép állapotban maradt meg.
A felépítmény és a kormánylapát is a helyén van, ahogy az eredeti kulcs is megvan a játékhoz. Az eladó állítása szerint a működés hibátlan, így pedig valóban érdekes a játék.
Ha Ti is így gondoljátok, akkor érdemes ránéznetek a 3900 Ft indulóáron hirdetett játékra.

regi-trafikaru-trabant-383b_1_big.jpg

Műanyag Trabant - A hazai kisipar egyik remekműve ez a műanyag Trabant kisautó. Ezekkel a játékokkal általában a szabadban játszottak, ami persze nyomot hagyott az amúgy sérülékeny műanyag játékokon.
Még ez a kocsi egészen jól átvészelte az elmúlt 40 évet, ami miatt a műanyag játékokat gyűjtők számára akár érdekes is lehet. A licit ebben az esetben 3000 Ft-ról indul.

regi-trafikos-taviranyitos-tuzolto-auto-bontatlan-a-90-es-evekbol-b63b_1_big.jpg

RC Fire Chief autó - Egy tényleg nagyon szép állapotban megmaradt RC irányítással felvértezett tűzoltó parancsnoki autót ajánlok most a figyelmetekbe.
Van itt villogó, különböző hangok és más egyéb érdekességek is. A játék kb. játszatlan állapotban van, így mindenképpen érdekes lehet a gyűjtők számára. A licit 4500 Ft-ról indul.

regi-orosz-tavos-kutya-dobozaban-383b_1_big.jpg

Távirányítós kutya - Az egykori Szovjetunióból származó játékkal zárom a heti ajánló rovatot. A távirányítós kutyus igazi klasszikus darab, azonban ilyen szép állapotban megmaradt dobozzal és ennyire jó állapotú távirányítóval ritkán látni ezt a játékot.
A távirányító gombját megnyomva a kutya szépen elkezdett előre haladni és néha ugatott is.
Nem mondom, hogy ritkaság a játék, de az állapot miatt mindenképpen figyelmet érdemel ez a 3000 Ft-ról indított aukció is.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2016426922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása