Sinclair Exact Scale Cars 1971 katalógus
2021. február 10. írta: ToyaHSW

Sinclair Exact Scale Cars 1971 katalógus

exact_scale_cars_1971_cover.jpg

Mivel szerda van, így a szokásos katalógus napot tartjuk meg a blogon. Ezúttal a Sinclair cég Exact Scale Cars kiadványának 1971-es változatát lapozgathatjátok át az oldalon.
A Dave Sinclair által kiadott katalógus lényegében egy játékbolt kiadványa volt, amelyben leginkább 1:43-as méretarányú kisautókkal lehetett találkozni és akár levélben megrendelni. A Sinclair cég ezeket a kiadványokat 30.000 példányban nyomtatta ki és küldte szét az USA egész területén.
A Dave Sinclair által vezetett cégnek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy az 1:43-as méretarány elfogadott és népszerű lett az USA-ban is.

A 71-es katalógusban természetesen sok ismert gyártó játékával találkozhattok, amire szerintem szívesen emlékeztek Ti is.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4616422926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása