Haas Auto Fibel
2020. október 06. írta: ToyaHSW

Haas Auto Fibel

haas_auto_fibel_brochures_and_catalogs_45f028e5-7aa2-4c32-a344-0be48207b1b0.jpg

Az elmúlt néhány hétben megosztottam veletek néhány Haas katalógust. Az Ausztriában alapított Haas cég, akiknek többek között a PEZ cukorkát is köszönhetjük nagyon sokáig adott ki autós matricás gyűjtő füzeteket, majd később színes kiadványokat a gyerekeknek.
Ezekben a kiadványokban az adott kor klasszikus és különleges autói is megtalálhatóak voltak a gyerekek legnagyobb örömére.

Most az 1955-ös kiadványt tudom megosztani veletek, amiben természetesen remekül megrajzolt kocsik voltak megtalálhatóak. Nosztalgiázzatok most is velem!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6816230070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása