HAAS Blick in die Autowelt füzet
2020. szeptember 16. írta: ToyaHSW

HAAS Blick in die Autowelt füzet

blick_in_die_autowelt_brochures_and_catalogs_ae396570-3474-4291-b672-ccdf4a16d451.jpg

Mivel szerda van, így a szokásos katalógus napot tartom meg a blogon. Úgy gondoltam ezúttal egy kicsit mást osztok meg veletek és nem a már elkezdett Tomica sorozatot folytatom, hanem helyette egy igazi különlegességet osztok meg veletek.
Így esett a választásom ezúttal a HAAS cég által kiadott Blick a die Autowelt gyűjtőfüzetre.
A Haas egy osztrák élelmiszeripari vállalkozás volt (nekik köszönhetjük többek között a PEZ cukorkát is), akik mellékesen az autókat kedvelő gyerekeknek és felnötteknek 1955 és 1980 között évente kiadtak egy-egy füzetet.
Az 1955 és 1958 között készült darabokban még gyűjthető matricák kerültek, de ezt később felváltotta az egyszerű képes füzet, ahol az érdeklődők az autók világába merülhettek el egy kicsit.

Ezúttal az 1956-os füzetet osztom meg veletek, amiben az átlagos utcai autók mellett igazi különlegességek is helyet kaptak.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5216203866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása