Scalextric katalógus 1990
2020. június 24. írta: ToyaHSW

Scalextric katalógus 1990

scal1990.jpg

Mivel szerda van, így a szokásos katalógusos napot tartjuk meg itt a blogon. Mivel a Scalextric kiadványok voltak az utóbbi időben soron, így gondolom nem lepődtök meg rajta, hogy a mai napon is autópálya játékokat gyártó cég kiadványát osztom meg veletek.
Ezúttal az 1990-es katalógust lapozgathatjátok át, amivel zárom is a Scalextric katalógusok sorát.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7715913400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tzl 2020.06.25. 09:12:46

Tök érdekes volt végignézni 30 év slotcar termését, hogy minden évben megpróbálkoztak valami új dologgal, de a következő katalógusban már nyoma sem volt, lényegében az aktuális autókínálaton kívül semmi lényegi újítás nem történt.
Úgy látszik a vevők nem igénylik az extratartalmakat, ők csak kőrözni szeretnek. :)

ummi 2020.12.02. 22:20:21

@Tzl: Azóta van egy kis változás, a digitális pályák!
süti beállítások módosítása